De CAMA Gemeente Amstelveen houdt zondag 24 december, kerstavond, van 20.00 tot 21.00 uur kerstsamenzang in de lounge van wijkcentrum De Bolder, Groenhof 140. De volgende morgen, Eerste Kerstdag, is daar om 10.00 uur en gezinsdienst van de CAMA-gemeenten in Aalsmeer en Amstelveen.

Op de kerstavond, de dag voor Kerst dus, staan kerstliederen centraal.

Groenhof

“Op het kerstfeest gedenken we de komst van de Here Jezus naar deze aarde”, zegt de gemeente. Voor de aanwezigen is er (gratis) chocolademelk en kerstkransjes. De activiteiten van de evangelische CAMA Gemeente Amstelveen rond kerst worden ingeluid op donderdag 21 december a.s. om 15.30 uur met een kerstconcert in kleine setting (piano en enkele zangers) in het winkelcentrum Groenhof. Tijdens dit concert worden christelijke (kerst) liederen ten gehore gebracht. Meer informatie over de CAMA Gemeente Amstelveen is te vinden op www.cama-amstelveen.nl. CAMA staat voor Christian and Missionary Alliance, een internationale zendingsbeweging, waaruit gemeenten voortkwamen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.