Dinsdag 14 november is er weer een openbare vergadering van de Dorpsraad Nes aan de Amstel, die om 20.00 uur begint in het Dorpshuis ‘De Nesse’. Op de agenda staat onder meer dat de raad, een adviesorgaan van de gemeente, een geactualiseerde uitgave van ‘Wegwijs in Nes a/d Amstel’ wil uitbrengen.

Dorpsraad-leden Pieter Beke en Rinus Verheggen werken aan de nieuwe uitgave mee.

Agrariërs

Verder zal de vergadering onder meer gaan over de visie op het dorp en een meldpunt ‘nabuurschap’. In die visie gaat het ook over de Bovenkerkerpolder. Het is behalve het dorp op zich een ‘gebiedsvisie’. Daarom zijn agrariërs uit de polder uitgenodigd om te zeggen hoe zij denken over de toekomst en hoe zij die verankerd willen zien in de dorps- en gebiedsvisie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.