In Bovenkerk denkt men blijkbaar  vrijdag (22 december) van 19.00 tot 21.00 uur met Petrus bij de hemelpoort te kunnen bellen. Dat is dan bij  ‘Kerst Aan De Poel’ bij de Urbanuskerk, waar tijdelijk een telefooncel staat in de kerktuin.

Die heeft met extra antennes op de toren om een verbinding te maken.

Ontvallen

Volgens de organisatoren kan men, als iemand daar behoefte aan heeft, vragen hoe het met mensen gaat, “die ons ontvallen zijn”. Maar ook met andere vragen kan men bij Petrus terecht en zij worden deze avond beantwoord, zeggen zij.

Kinderen

Verder zijn er een Dickenskoor, het Volkoren koor van Amstelveen, een wenskaarsje in de wensvijver plaatsen, warme chocolademelk, wafels en Gluwein. En er staat een buitenkerststal. “Met nog eens honderden kaarsjes, kerstbomen en kerstverlichting wordt het een heel bijzondere avond om in de juiste kerstsfeer te komen”, menen de organisatoren. Kinderen mogen verkleed komen als engel, schaapherder, schaap of ander ‘kerst figuur’. Vanaf 18.30 uur is er een speurtocht in de kerktuin met aansluitend om 19.00 uur het kerstverhaal waaraan alle kinderen mee kunnen doen.
“Kom lopend of op de fiets parkeren kan bijna niet in de buurt”, geeft de organisatie als advies mee. Het kerstfeest is mede mogelijk gemaakt door het Noorddamcentrum en Amstel idee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.