In Schouwburg Amstelveen zijn begin januari twee grote spektakelstukken te zien. Op vrijdag 5 januari staat Boni de musical in de Grote Zaal (foto) en op zaterdag 6 januariDe komedie over een bankoverval’.

Boni is een op waarheid gebaseerd verhaal over de verzetsstrijder Boni.

Musical

De musical vertelt hoe Boni opgroeit in de binnenlanden van Suriname en zich ontpopt tot de verzetsleider in een lange en verbitterde strijd tegen het Nederlandse regime. Met een twintigtal acteurs, dansers en muzikanten wordt een wervelend spektakel gebracht. De regie is in handen van musicalduizendpoot Stanley Burleson.

Bankoverval
Met ‘De Komedie over een Bankoverval’ brengt Jon van Eerd een Nederlandstalige versie van de hilarische West-End hit. In de voorstelling met Buddy Vedder in de hoofdrol beraamt een stel net ontsnapte boeven een plan voor een grote diamantroof. De uitvoering loopt echter niet zo gesmeerd. Het is een kolderiek verhaal vol behendige acrobatische kronkels, optische trucs en fenomenale sketches en manoeuvres.

Kerkhof
Onlangs heeft de schouwburg een voorstelling van Kerkhof & Kerkhof bijgeboekt, met Manon en Mieke Kerkhof. Ze komen op Internationale Vrouwendag (vrijdag 8 maart) naar met hun populaire theatertour: een Ladies Night over opvliegers, zweetnachten, gemberthee en spreekkamerhumor. Dat wordt een informatieve en cabareteske avond.

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.