Martine Groen, verpleegkundige  van de kinderafdeling van Ziekenhuis Amstelland, wenste een voetbaltafel op die afdeling. Zij dropte haar wens bij de wensbank in de hal van het ziekenhuis en zag die in vervulling gaan.Bij haar wens gaf zij als reden dat “oudere kinderen wat afleiding hebben tijdens hun opname.

Afleiding

“Superfijn dat deze wens is vervuld”, zegt Martine. “Tijdens een ziekenhuisopname is het fijn en belangrijk dat oudere kinderen ook plezier kunnen maken en afleiding hebben. Deze fantastische opklapbare voetbaltafel zal ongetwijfeld veel gebruikt worden.”

Wensbank
Sinds begin dit jaar siert de wensbank de hal van Ziekenhuis Amstelland. Dit kunstwerk is ontworpen door de Amstelveense ontwerper Piet Cohen en gemaakt door de creatievelingen van Werk- en Dagcentrum Middelpolder van Stichting Ons Tweede Thuis. Patiënten, medewerkers en bezoekers kunnen wensen in de wensbank achterlaten of online een wens indienen. Periodiek worden door Ziekenhuis Amstelland en WISH3 de mooiste wensen vervuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.