De Dorpsraad van Nes aan de Amstel, adviesorgaan van de gemeenteraad, blijft bestaan. Even leek het erop dat te weinig kandidaten hadden gemeld voor de verkiezingen op 31 mei. Maar er hebben zich er nu negen aangemeld.

De Dorpsraad bestaat in principe uit vijf personen.  Van degenen die nu dat gezelschap vormen, hebben zich ook enkele kandidaten gemeld.

Kandidaten

Voor de nieuwe Dorpsraad melden zich de kandidaten H. Jurriën, J.J.C.T.  Wesselingh, H.J.M. Boelrijk, R. Verheggen, H.G.M. Ruhe, G.J. Luthe schipholt, H. Ekkelkamp, P.J.J. Beke en F.A.M. Van Vugt-Schmitz.

Maandag 17 april was de dag waarop bij de gemeente Amstelveen de kandidaatstellingen voor de Dorpsraadverkiezingen op 31 mei moesten worden ingeleverd. “Het was beste even spannend, er waren minimaal vijf kandidaten nodig”, zegt het nieuwsblad van de Dorpsraad, dat ter gelegenheid van de kandidaatstelling met een speciale editie uitkwam.  De redactie wijst er op dat als er minder dan vijf kandidaten zouden zijn de Dorpsraad zou worden opgeheven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.