Er is een gratis zogenaamd ‘theecafé’ voor mantelzorgers op woensdag 19 april, maar die moeten dan wel kunnen en niet werken of zorgen, want het weer tijdens kantooruren bij Mantelzorg & Meer aan de Bouwerij 4d. Van 13.00 tot 15.00 uur.

De organisatie zegt dat het voor mantelzorgers in de regio is. Dus, behalve voor mensen die in Amstelveen hun naasten verzorgen, ook voor wie dat doet in Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn of Ouderkerk aan de Amstel.

Informatie

Tijdens het theecafé krijgen mensen die intensief zorgen voor een naaste, informatie en tips, weet Mantelzorg & Meer. En zij kunnen vragen stellen aan een mantelzorgconsulent. “Daarnaast biedt de bijeenkomst twee uurtjes gezelligheid en uitwisseling van ervaringen met anderen. Uiteraard is er thee, koffie en iets lekkers aanwezig.”

Het theecafé is dus de middagversie van de mantelzorgcafés, die dit jaar als thema hebben ‘Zorgen voor een naaste, wat doet dat met je?’ In april is het onderwerp “Verandering van rollen en relaties”.

Aanmelding
Informatie en aanmelding op www.mantelzorgenmeer.nl of neem contact op via 020-5127250 of info@mantelzorgenmeer.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.