In het café van P60 aan het Stadsplein speelt dinsdagmiddag 4 april (14.00 uur) The Lonely Knuckle (foto). De toegang is gratis en dat gebeurt in het kader van de maandelijks op dinsdag gehouden My Generation.

The Lonely Knuckle laat bezoekers genieten van oude bekende rock songs in een subtiele akoestische uitvoering.

Doorleefd

Frans, alias The Lonely Knuckle, zingt met een warme doorleefde stem (zegt P60) en speelt gitaar alsmede mondharmonica. Hij brengt songs uit de jaren 60 en 70 ten gehore. “Hij doet dat zo goed dat je het origineel niet mist”, belooft P60. De toegang is gratis, maar de consumpties zijn voor eigen rekening. Zoals het in ieder café gaat.

My Generation

My Generation is een samenwerking van poppodium P60 en Amstelring. Samen organiseren zij een cultureel programma speciaal voor senioren waaronder een maandelijks Nostalgisch Muziekcafé en de wekelijkse koor repetities van het rockkoor My Generation. Aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig, iedereen kan zich aansluiten. Een gouden stem of zangervaring zijn absoluut geen vereisten, goede zin des te meer, laten de organisatioren weten. Ook wie zonder hulp niet in het café kan komen, moet dat even laten weten, melden zij. “Neem dan contact op: mygeneration@amstelring.nl of telnr 06 14646643.”

Het Muziekcafé is gratis en de koor-repetities kosten €4,00 per keer.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.