Joris Luyendijk maakt een nieuwe theatertoer en is maandag 3 april in de Schouwburg Amstelveen aan het Stadsplein. Op 2 juni is hij in het De La Mar Theater in Amsterdam.

Zijn voorstelling heet ‘Meer dan zeven vinkjes’.

Klasgenoten

Mannen als Joris Luyendijk zijn de standaard waar iedereen zich naar moet voegen, zegt producent het Haagsch College.  “Zij hoeven zich nooit in anderen te verplaatsen om hogerop te komen.” Wat de vraag oproept waarom wij eigenlijk de macht geven aan de mensen met zo weinig levenservaring. In de theateravond ‘Zoveel Meer Dan Zeven Vinkjes’ neemt Joris de wereld van hem en zijn klasgenoten scherp en met zelfspot onder de loep. Hoe word je persoonlijkheid gevormd en vervormd wanneer je door je privileges allerlei levenservaringen mist?

Ongemakkelijk

De soms ongemakkelijke avond is ook voor vrienden, echtgenoten, broers, collega’s, bazen of vaders die diversiteit prima vinden “zolang het maar niet ten koste gaat van de kwaliteit.” De avond wordt gepresenteerd door Dilara Bilgiç, auteur van o.a. De Black Box Democratie en De gelabelde. De volledige speellijst vindt men hier: https://www.haagschcollege.nl/meerdanzevenvinkjes

1 REACTIE

  1. Die Bilara Bilgiç komt bij mij heel sympathiek over. Zeer getalenteerd,Piepjong, 22 jaar, al 2 boeken geschreven en die zich voortbeweegt in het medialandschap zonder zich op te laten juinen in allerlei talkshows waar ze eigenlijk alles doen voor de kijkcijfers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.