Op zondag 25 oktober geeft organist Dirk Out om 12.00 uur een concert op het fraaie Leeflang / Reil orgel in de Paaskerk aan het Augustinuspark 1. Hij speelt werken van Jan Zwart: Fantasie over het Lutherlied, drie koraalvoorspelen van Bach: ‘Herr Jesu Christ, dich zu uns wend’ BWV 655, ‘Wir glauben all’ an einen Gott, Schöpfer’ BWV 680 en ‘Wir glauben all’ an einen Gott, Vater’ BWV 740.

Van Mozart spelt Out ‘Gigue in G, KV 574’ en van Van Stanley ‘Voluntary in a, Andante-Allegro. Verder staan A Trumpet Minuet van Hollins en de Suite Gothique van Boëllmann op het programma.

Corona

De richtlijnen van het RIVM worden opgevolgd. Daarom mogen maar dertig muziekliefhebbers in de kerk komen luisteren. Opgeven kan via koster@paaskerk-amstelveen.nl en aan de deur worden de gegevens genoteerd van de bezoekers (naam en telefoonnummer). De toegang is gratis, na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.