In de bovenzaal van de Pauluskerk (Wolfert van Borsselenweg 116) wordt maandelijks gebeden voor Amstelveen. Donderdag is het weer zover om 20.00 bijvoorbeeld.

Er is een interkerkelijke stuurgroep ‘Geloven in Amstelveen’, waarvan ook raadslid Henk Stoffels van de ChristenUnie deel uitmaakt, organiseert de bijeenkomsten.

Gebedspunten

“Ik ben nog altijd verbaasd om andere christenen ‘in het wild’ tegen te komen”, zegt voorganger Lars Grijsen van de Stadshartkerk. Zo maar op straat, in de winkel of bij een event. Het is gewoon niet vanzelfsprekend. Daarom is het mooi en goed om elkaar te ontmoeten en te bemoedigen.”

Hij meldt ook dat de volgende bijeenkomst op donderdag 15 december wordt gehouden. En dat ‘gebedspunten’ kunnen worden gestuurd naarinfo@geloveninamstelveen.nl.

Trainen

Grijsen noemt ook de organisatieBetter Together Amstelveen, die onder meer trainingen voor vrijwilligers organiseert, gericht op eenzaamheid van anderen. En er is een workshop ‘vrijwillige aandacht voor eenzaamheid’, waarin men leert wat eenzaamheid wel en niet is en praktische handvatten krijgt om te helpen het verschil te maken. Meer informatie op:https://bettertogetheramstelveen.com/trainingen/

In november dit jaar bestaat de CAMA Amstelveen 40 jaar, wat komende zondag in een bijzondere dienst wordt gevierd in de Bolder, waar die gemeente wekelijks op zondag bijeen komt. Overigebs kunnen ook andere kerken informatie kwijt op info@geloveninamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.