‘Een luisterend hoor’ zegt de organisatie Mantelzorg & Meer te bieden aan mantelzorgers die het in deze coronatijd niet meer zien zitten. Een steunpunt waar men ook terecht kan voor hulp. Bijvoorbeeld als mantelzorgers iemand nodig hebben die boodschappen doet. Of als zij iemand willen spreken die met hun meedenkt.

In deze tijd hebben mantelzorgers het extra moeilijk, omdat hun vorm van zorg aan allerlei beperkingen is gebonden. Vandaar het steunpunt voor hen, zegt de organisatie. Wie behoefte er aan heeft ‘stoom af te blazen’ als mantelzorger kan bellen. Bijvoorbeeld over omgaan met partner, ouder of kind die zorg behoeven. Maar de gesubsidieerde instelling staat ook open voor tips van potentiële klanten.

Men kan bellen met 020-5127250. Van 09 tot 17.00 uur, want het moet natuurlijk wel binnen de kantooruren blijven, terwijl echte mantelzorg vaak in de avond- of nachturen wordt verleend. Mailen kan ook: info@mantelzorgenmeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.