Op zondag 30 september organiseert de Amstelveense duikvereniging Duikteam Nemo weer zijn Open Dag in zwembad De Meerkamp in Amstelveen. Iedereen die geïnteresseerd is in de duiksport, of die een duikopleiding wil gaan volgen en veertien jaar of ouder is, kan dan vanaf 8.30 uur een proefduik maken.

Aansluitend wordt in het clubhuis van Nemo een presentatie gegeven, waarin er het één en ander over de duiksport en Duikteam Nemo wordt verteld.

Duikteam Nemo bestaat al sinds 1969, en telt nu zo’n honderd leden, onder wie een aantal gediplomeerde instructeurs, van wie men op een leuke en veilige manier alles over de duiksport kunnen leren.

Duikbrevet

Wel eens een duikbrevet gehaald, maar graag kennis en vaardigheden vergroten? Dan is men bij Duikteam Nemo aan het goede adres, zegt de organisatie. Wie een bepaald niveau heeft bereikt, vindt binnen de vereniging heel wat ervaren duikers die graag een keer met zo iemand willen gaan duiken.

Gezelligheid

Behalve duiken, staat ook gezelligheid bij Nemo centraal. Rond de duiksport worden elk jaar diverse evenementen georganiseerd. Tijdens de Pinksteren trekken veel Nemo-leden voor een paar dagen naar Zeeland, om daar in het heldere water van de Grevelingen en de Oosterschelde de prachtigste duiken te maken. Na afloop van de duik wordt er bij een hapje en een drankje lang nagepraat. Maar ook in het clubhuis worden allerlei gezellige bijeenkomsten gehouden.

Erkend

De brevetten die bij Duikteam Nemo gehaald kunnen worden, zijn erkend door de Nederlandse Onderwatersport Bond en daarmee ook door de internationale duikbond CMAS. Met deze brevetten kunt u over de hele wereld onder de meest verschillende omstandigheden duiken. Aanmelden via info@duikteamnemo.nl .

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.