Muziektheater met poppenspel voor volwassenen in het Amstelveens Poppentheater. Dat gebeurt op zaterdag 29 september (20.00 uur). Eva van den Bosch zingt dan in de voorstelling ‘Zielehuid’. Het is een uitstapje, want meestal zien kinderen er voorstellingen.

Foto: Charlotte Samuels

De voorstelling vertelt het verhaal van een jonge vrouw die verstrikt raakt in haar zorgvuldige creatie van de werkelijkheid. We zien haar zoektocht naar houvast, liefde en geluk. Met haar vertolking van de liedjes van Deborah van der Velde en haar subtiele spel kruipt Eva onder de huid.

Onderzoek

Eva van den Bosch is door Fonds Podiumkunsten in staat is gesteld een tweejarig onderzoek naar een combinatie van muziektheater en poppentheater uit te voeren. Dit doet zij met begeleiding vanuit het Amstelveens Poppentheater en Theater Peeriscoop.

Eva verleidt, betovert, ontroert en bespeelt haar publiek van de eerste tot de laatste minuut. Haar stem ontroert en dringt door tot diep in het hart van iedere luisteraar. Met die stem en haar virtuoze en fantasievolle gebruik van taal, komen haar verhalen tot leven.

Première

Op zondag 21 oktober om 14.30 uur is de première van haar 6+ familievoorstelling ‘Loena’s Sterrennacht’ in het Amstelveens Poppentheater

Toegangsprijs van deze laatste Try Out van ‘Zielehuid’:  € 8,50. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.