De hele intocht van Sinterklaas in Amstelveen (zaterdag 18 november) wordt live uitgezonden door de lokale omroep 1Amstelveen.

Van 11.00 uur af kan dus, als het regent, gewoon thuis blijven als missen vooral kinderen dan het feestprogramma.

TV

Het verslag van de intocht wordt zowel op YouTube en het eigen televisiekanaal van 1 Amstelveen uitgezonden. Het station heeft camera’s meelopen in de stoet maar volgt ook de verrichtingen op het Stadsplein, meldt de omroep. De

uitzending sluit af als Sinterklaas ook het plein weer verlaat. Van 16.00 uur af is er een compilatie, die tot en met maandag wordt herhaald en men ook op YouTube kan zien. TV: Ziggo op kanaal 42 in Amstelveen en 40 in Ouderkerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.