Op de vrijdagen 3 en 17 november (09.30 tot 16.00 uur) wordt weer van een training gegeven van Mantelzorg en Meer over leren omgaan met eenzaamheid. Onder het motto: ‘Het heft in eigen handen; leren omgaan met eenzaamheid’.

De bijeenkomsten worden gehouden op het kantoor van M&M aan Bouwerij 4-d. En uiteraard ook weer tijdens kantoortijden, zodat wie dan (ook) moet werken gewoon pech heeft gehad.

Eenzaamheid

De training is bedoeld voor alle volwassen inwoners van Amstelveen die gevoelens van eenzaamheid ervaren, zegt de organisatie. Het is een initiatief van Better Together Amstelveen, een samenwerkingsverband tussen verschillende maatschappelijke organisaties en inwoners. Het doel van de training is mensen te helpen zelf iets te doen tegen een (mogelijk) gevoel van eenzaamheid. Jessica IJzer en Bill Admiraal leiden de bijeenkomsten. Zij zijn deskundigen op het gebied van eenzaamheid, zegt M&M. “De training is ontwikkeld op basis van verschillende wetenschappelijk inzichten. Aanmelden kan via de website van Mantelzorg en Meer.  Ook is meer informatie is te verkrijgen via telefoonnummer: 06 20 49 48 12.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.