Voor iedereen van 4 jaar en ouder is in het Amstelveens Poppentheater op zondag  24 maart om 14.30 uur de voorstelling ‘Vos schept op’ te zien. Die is gebaseerd op de korte verhalen van Sylvia Vanden Heede met de illustraties van Thé Tjong-Khing. 

Uit de keuken van Vos komen de heerlijkste geuren. Hij is een verrassing aan het koken voor zijn vrienden. Maar als hij even weg is gooit Haas een blikje eten in de pan. Dat pikt Vos niet. Hij wil geen eten uit blik, hij kookt alleen maar met verse ingrediënten.

Vos Schept Op. Foto: Moon Saris (via Oostblok.nl)

Plan

En zo gaat het gekibbel tussen de twee nog even door, want hun smaken lopen behoorlijk uiteen. Tot ze een topplan bedenken: ze maken een heerlijke gezonde taart, en alle kinderen in de zaal helpen mee.

Een vrolijke voorstelling met veel humor en opzwepende muziek, waarin de meest onverwachte personages opduiken en waarmee zowel kinderen als de ouders zich prima zullen vermaken. Toegangsprijs € 9,00. Reserveren kan via 020-6450439; info@amstelveenspoppentheater.nl of via www.amstelveenspoppentheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.