Cineville viert haar tiende verjaardag met veel films in Cinema Amstelveen aan het Stadsplein op zondag 24 maart. Daar zijn vier van de beste films van het laatste decennium te zien. De selectie is samengesteld door Cinneville-pashouders.

Publiekslievelingen als The Grand Budapest Hotel, Borgman, Call Me By Your Name en La Grande Bellezza zijn nog één keer te zien op het grote doek in Cinema Amstelveen.

Programma:

10.30 uur  The Grand Budapest Hotel (incl. korte inleiding door Rudi de Boer)
12.45 uur  Borgman (incl. korte inleiding door Rudi de Boer)
15.30 uur  Call Me By Your Name (incl. korte inleiding door Rudi de Boer)
19.15 uur  La Grande Bellezza

Bar

Het idee voor Cineville werd in 2008 geboren aan de bar van filmtheater Kriterion, waarna in 2009 de eerste Cinevillepassen de deur uitvlogen. In de afgelopen tien jaar is Cineville uitgegroeid tot een landelijk merk met een heldere missie: de grenzeloze liefde voor film verspreiden. Inmiddels hebben meer dan 43.000 filmfanaten voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot 43 verschillende filmtheaters in meer dan twintig steden. Cinevillepashouders kunnen gratis naar de film en voor andere bezoekers is een speciale verjaardagsprijs van € 8,50. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.