Het Cobra Museum organiseert voor jongeren weer een camping. Omringd door schilderijen kunnen daar tachtig kampeerders de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 oktober door brengen.

Het wordt volgens het museum aan ‘magische nacht’  voor kinderen en hun (groot)ouders. De tentoonstelling “De Vrijheidsschreeuw!” wordt omgetoverd tot een slaapplaats.

Geen toiletpapier

Van de kampeerders wordt verwacht dat zij een eigen matrasje, slaapzak en zaklamp meenemen om hun favoriete plekje tussen de kunst te kiezen.  ’s Avonds staan er activiteiten op het programma, waaronder een filmvoorstelling, workshops en gezelschapsspellen zoals Weerwolven en Twister. De volgende ochtend wordt de avontuurlijke nacht afgesloten met een gezamenlijk ontbijt. Natuurlijk heeft kamperen in een museum zo zijn eigen regels, meldt het museum. Speciaal voor deze avond worden bijvoorbeeld het toiletpapier weg bij de toiletten weggehaald. Dus deelnemers aan de nacht wordt geadviseerd hun eigen rol mee te nemen. “En laten we eerlijk zijn, op onze camping is geen douche aanwezig”, zegt het Cobra Museum.

20 euro per persoon

Volwassenen zijn welkom onder begeleiding van minimaal één kind en maximaal drie. De inloop is tussen 19:00 en 20:00 uur en het ontbijt wordt geserveerd tussen 08:00 en 09:00 uur. Een ticket kost € 20,00 per persoon en is inclusief ontbijt. Men moet dus minimaal twee kaartjes kopen (kind plus volwassene), en maximaal vier (drie kinderen plus volwassene).

Voor meer informatie en ticketverkoop: www.cobra-museum.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.