De première van ‘Kom je Spelen?’ vindt zondag 20 november (14.30 uur)m plaats in het Amstelveens Poppentheater.

Het is een voorstelling van Irene Laros.

Duo

Samen met Willem de Jong staat het duo altijd garant voor prachtige kleurrijke en humorvolle voorstellingen. Na De Wolkenfabriek, Reus Ribus en het Nieuws van Gisteren komen gaat het nu dus ‘Kom je Spelen?’ spelen. Met live gemaakte projecties en grote speelfiguren komt Laros in een wereld waarin alles mogelijk is. Een spierbundel wil met haar dansen, roze manen moeten worden gekamd en een enorm konijn wil per se een belangrijke schat vinden. Hoe belangrijk? Kom je spelen?

Te zien in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A dus. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.