Voorafgaand aan de opening van het jazz-seizoen op vrijdag 5 oktober vindt vrijdag 28 september (20.00 uur) in Villa Musica Randwijck aan het Catharina van Clevepark het optreden plaats van Corinna & The Cosmopolitans.

Corinna Kramer is een zangeres / etnomusicoloog die in haar onderzoek vele plekken heeft bezocht. Zo zijn steden als New York, Londen, Amsterdam in haar onderzoek meerdere malen  bezocht, hetgeen maakt dat zij zich overal wel in haar element voelt; vooral als het gaat om de diversiteit van muziekstijlen en zang.

Kosmopolieten

The Cosmopolitans zijn evenals zij, echte kosmopolieten in de wereld van de muziek.  Met de ‘Montreux Jazz Award-winning pianist Mark van der Feen’ en de super swingende ritmesectie van de voormalige Radio6 Huisband ‘The Obsessions’; zijnde Sven Schuster op contrabas en Victor de Boo op drums kan het optreden niet meer stuk, meldt stichting Tpodium, die het concert organiseert.

Bij dit optreden speelt de band swingende songs en stijlen van over de hele wereld: o.a. de bekende  Jazz nummers uit ‘The American Songbook’, maar ook The Blues uit New Orleans, Braziliaanse Bossa Nova, een heuse Bolero uit Cuba en een Tango of een Franse Chanson komen in het repertoire van Corinna aan bod.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.