De Amstelland Sernioren Computer Club, met nu zo’n vijfhonderd leden, heeft een nieuwe voorzitter. Wouter Smakman (foto) volgt in die functie Jan Keinsma op. Beiden behoorden al tot het bestuur.

Smakman was voorheen autotechnicus-schadeexpert en gaf les aan een ambachtschool in autotechniek. “Ik maakte voornamelijk iedereen weer blij met een gerepareerde auto”, zegt hij. “Na mijn pensionering kwam ik in contact met de computerclub ASCC, wat ik heel verrassend en interessant vond. Na enige jaren lidmaatschap kwam ik in het bestuur en ben met Jan Kleinsma aan de slag gegaan voor de PR.”

Clubmiddag

Op woensdag 21 september om 14:00 uur is er een clubmiddag van de ASCC in het wijkcentrum Westend aan het Westwijkplein, met de titel ‘Jammer als kennis en ervaring verloren gaan’

Ruud Blok van Wikipedia geeft daar een lezing over en gaat met Jan Kleinsma en Martha Lambregts in gesprek. ‘Veel mensen hebben in hun leven ervaringen opgedaan en kennis vergaard, waarvan het mooi is als die voor het nageslacht bewaard blijven’, zegt de organisatie. De clubmiddag staat dan ook in het teken van het vasthouden van kennis en ervaringen, waarvan het jammer zou zijn als die verdwijnen.

Martha Lambregts heeft een verhaal over haar ervaringen. Zij er een boek over met de titel ‘Het Offer’ en het verhaal op Wikipedia geplaatst. Recensies hierover zijn verschenen in de Volkskrant en het Noord Hollands Dagblad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.