Met acht filmtitels gaat Cinema Amstelveen weer open op donderdag 19 november. De aftrap wordt gegeven met producties die ook op het Amsterdamse internationale Filmfestival IDFA zijn te zien, Bioscopen in het hele land doen mee met IDFA Extended. In Cinema Amstelveen is Nothing but the Sun te zien. De andere zes titels draaien op zaterdag 5 en zondag 6 december.

Verder staan op de filmagenda de volgende filmtitels voor volwassenen waaronder twee premières The Singing Club en De Vogelwachter (Freek de Jonge).

The Singing Club
De feelgood-film van het jaar. The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

De Vogelwachter

De vogelwachter (Freek de Jonge) woont al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland. Op een dag krijgt hij bericht dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkige bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde. De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde.

Kajilionaire

Zwendelaars Theresa en Robert hebben hun enige dochter, Old Dolio, getraind om te stelen en mensen op te lichten. Tijdens een wanhopige list overtuigen ze een vreemdeling om mee te doen aan hun volgende klus.

Corpus Christi

De twintigjarige jeugddelinquent Daniel droomt van een leven als priester, maar door zijn strafblad zit dat er niet in. Tot hij per toeval wordt aangezien voor een priester en hij toch zijn kans krijgt. Gigantische hit in eigen land en genomineerd voor een Oscar.

Voor de jeugd draaien op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag de volgende titels: Bigfoot Family (NL 2D), Jackie en Oopjen en The Secret Garden (Engels gesproken, Nederlands ondertiteld).

Het is noodzakelijk om vooraf online te reserveren via www.cinemamastelveen.nl (ook met een Cinevillepas).

Bekijk het complete filmaanbod inclusief aanvangstijden op www.cinemaamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.