Directeur Ugur Pekdemir van Rabobank Amstel en Vecht heeft vrijdag enkele dozen Face Shields (gezicht beschermende maskers) overhandigd aan Daan Kroone eigenaar van Day Foodbar aan het Stadsplein en voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland Amstelland.

“Veel beroepsgroepen zijn weer aan de slag en met het Face Shield kunnen zij een veilige situatie creëren”, zegt Pekdemir. “En met deze schilden blijft gelukkig ‘service with a smile’ van de horecamensen nog steeds zichtbaar.” Wie ook zo’n Face Shield nodig heeft voor zijn beroepsuitoefening kan zich melden bij Day Foodbar aan het Stadsplein 52.

Fotobijschrift: Ugur Pekdemir (links) en Daan Kroone met een Face Shield

1 REACTIE

  1. Heel goed dat de RABO-bank dit doet. Misschien kunnen ze er ook een stel afleveren in de verpleegtehuizen, waardoor de verzorgers meer herkenbaar worden voor de dementerende cliënten daar, want ik heb begrepen dat zij veelal nog met mondkapjes moeten werken .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.