Ze moesten dus even wachten, maar woensdag was het dan zover. Burgemeester Tjapko Poppens bezocht het echtpaar Aronson-Trenk die zaterdag 5 augustus vierden dat de echtelieden zestig jaar getrouwd waren.

Zij leerden elkaar in Israël kennen, maar kwamen naar Nederland om te studeren.

 Studie

 Eigenlijk wil zij na hun studie naar Israël terug, maar dat kwam er niet van. Al 55 jaar wonen zij in Amstelveen, waar zij actief zijn in de Joodse gemeenschap. In Amstelveen kregen zij twee kinderen (een dochter en een zoon), die inmiddels zorgden voor drie kleinkinderen. Namens het gemeentebestuur heeft de burgemeester hen gefeliciteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.