Tot en met zondag (7 augustus) is de Bosrandbrug afgesloten in beide richtingen voor gemotoriseerd verkeer. Dat komt doordat de Provincie groot onderhoud uitvoert aan delen van de Fokkerweg (N232) en de Bosrandweg (N231).

Het verkeer wordt in hoofdlijnen omgeleid via N231/N201 en A9. Het fiets- en voetpad blijft bereikbaar.

Kazernepad

Tot en met vrijdag (25 augustus) worden ter hoogte van het Kazernepad damwanden ingehesen voor de A9. Het fietspad wordt tijdens het hijsen afgesloten met verkeersstops die maximaal 10 minuten duren.

Afsluiting A9

In verband met werkzaamheden aan de Schipholbrug (A9) is de A9 Zuidbaan vanaf knooppunt Badhoevedorp richting knooppunt Holendrecht van vrijdag 1 september 20:00 uur t/m maandag 4 september 05:00 uur afgesloten voor het verkeer. Ook alle tussenliggende afritten en toeritten aan de zuidzijde richting Utrecht zijn dan afgesloten. Verkeer wordt in deze periode omgeleid via de A10. Verkeer vanuit de richting Schiphol/Haarlem, richting Amsterdam of Utrecht moet rekening houden met ca. 10 tot 30 minuten extra reistijd.

A9/Burgemeester Boersweg (N522)

VeenIX gaat de komende jaren het viaduct over de Burgemeester Boersweg uitbreiden en vernieuwen. Van vrijdag 1 september 20.00 uur tot maandag 4 september 5.00 uur is op de Burgemeester Boersweg in beide richtingen één rijstrook beschikbaar.

Vanaf maandag 4 september 5.00 uur is er op de Burgemeester Boersweg één rijstrook beschikbaar van noord naar zuid. Deze wegindeling blijft de komende jaren van kracht, totdat het viaduct gereed is. Van zuid naar noord blijven twee rijstroken beschikbaar.

 Bovenkerkerweg

De werkzaamheden aan de Bovenkerkerweg duren tot eind december 2023. Op dit moment is fase 2 in werking: de Burgemeester Wiegelweg blijft beschikbaar voor verkeer. Voor verkeer vanuit Westwijk is het advies om via de Hammerskjöldsingel richting de Beneluxbaan te rijden. Tijdens de werkzaamheden kunnen voetgangers en fietsers passeren. Ter hoogte van de Nesserlaan en de Burgemeester Wiegelweg kunnen voetgangers en fietsers oversteken naar de overzijde. De Nesserlaan blijft gedurende de werkzaamheden beschikbaar voor het verkeer. Behalve in de periode van maandag 7 augustus t/m vrijdag 1 september. Dan is de Nesserlaan afgesloten voor alle verkeer. Gemotoriseerd verkeer kan de Nesserlaan bereiken via de Amsteldijk Zuid. Voetgangers en fietsers worden omgeleid via de Nessermolen en De Zon.

Kazernepad 

In verband met onderhoudswerkzaamheden is het fietspad op wisselende locaties van dinsdag 29 augustus en woensdag 30 augustus tussen 10:00 uur en 15:00 uur afgesloten. Fietsers worden omgeleid via op- en afritten van het Kazernepad.

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op: www.am

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.