In het Openluchttheater Elsrijk treedt zondagmiddag 3 september (16.00 uur) de acteur en poppenspeler Alexander Brouwer op. Hij geeft daar de kindervoorstelling ‘Hé, wie zit er op de wc?’ voor iedereen van twee jaar en ouder.

De voorstelling is geïnspireerd door de hilarische prentenboeken van Harmen van Straaten met titels als ‘Hé, wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet. We gaan nog niet naar bed!’.

Schaap en Neushoorn

Twee boeken vol humor waarin een jongetje de lezer meeneemt in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven. Schaap en Neushoorn spelen tikkertje, Nijlpaard glijdt van de trapleuning af en landt precies op tijd in bad voor het ‘Spetterde- Spat-gevecht’ van Haas terwijl Leeuw en Krokodil alvast beginnen met verstoppertje. En dat terwijl het jongetje juist wil slapen. En wie zit er toch de hele tijd op de wc?

Levend prentenboek

Alexander Brouwer brengt de prenten uit beide boeken tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor. De beide boeken zijn verschenen bij uitgeverij Leopold, Amsterdam. Het theater gaat open om 15.30 uur. Kosten: € 5 (met Amstelveenpas € 2,50). Adres van het theater: De Ruwiellaan 20 (in Park de Ruyschlaan in Elsrijk) bij de Kruiskerk. Kaarten alleen aan de zaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.