De Zonnebloemloterij is weer gestart, dus ook bij Vereniging De Zonnebloem Amstelveen. De trekking vindt plaats op 12 oktober. In de prijzenpot zit onder de prijzen onder meer een IPad, een E-reader en een elektrische fiets. Plus 45 cadeaubonnen en een leuk geldbedrag. Op www.zonnebloem.nl/loterij staat een overzicht van de prijzen en meer informatie.

Met de opbrengst organiseert De Zonnebloem activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Wethouder Marijn van Ballegooijen (links) van Zorg en Welzijn kocht voor het raadhuis het eerste lot van Zonnebloemmedewerksters Carla van Houte en Maggy Wijffels. Dat de vereniging zorgt voor onderlinge contacten tussen de mensen is juist in deze corona-tijd heel belangrijk, zei de wethouder.

Lot € 1,50

Een lot kost twee euro en daarvan gaat € 1,50 naar de verkopende Zonnebloemafdeling. Online kunnen er loten gekocht worden via www.zonnebloem.nl/loten/p/de-zonnebloemafdeling-amstelveen. Via vrijwilligers of het secretariaat (zonnebloem.amstelveen@gmail.com) kunnen er papieren loten besteld worden.

Uitstapjes
In Amstelveen organiseert De Zonnebloem verschillende uitstapjes, zoals een dagbootreis, bezoek aan de Keukenhof, spelletjesmiddagen, bezoek aan een tuincentrum of een museum. De laatste maanden moesten veel activiteiten worden geannuleerd. Via kaartjes, telefoontjes e.d. onderhield men contact met de gasten.

Vrijwilligers

Mensen die door een lichamelijke beperking (door leeftijd of anderszins) niet makkelijk zelfstandig de deur uit kunnen en geïnteresseerd zijn om deelnemer te worden kunnen zich melden bij zonnebloem.amstelveen@gmail.com of telefoonnummer 06-50 85 13 31.

Overigens is de Zonnebloem op zoek naar vrijwilligers. Ook hiervoor contact opnemen via bovengenoemd emailadres en telefoonnummer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.