Vrijwilligers van Zonnebloemafdeling Amstelveen komen binnenkort met de loten langs deur, die twee euro per stuk kosten. Maandag 8 oktober is de trekking. Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. De vereniging streeft ernaar dat iedereen zonder extra zorgen kan deelnemen aan de maatschappij.

Een groot deel van de opbrengst van de loterij gaat naar dagjes uit en activiteiten in en rond Amstelveen. Een klein deel van de opbrengst besteedt de Zonnebloem aan bijvoorbeeld de aangepaste vaarvakanties. Die organiseert de vereniging landelijk. Jaarlijks genieten 2.800 mensen met een lichamelijke beperking van een vaarvakantie met MPS de Zonnebloem.

Prijzenpakket

Dit jaar maken inwoners van Amstelveen niet alleen kans op de bekende 15.000 euro of andere geldprijzen. Ook zijn ze in de race voor andere mooie prijzen. Bijvoorbeeld een luchtballonvaart, een weekendje weg, een iPad of elektrische fiets. Het volledige prijzenpakket is terug te lezen op www. zonnebloem.nl/loterij/prijzenpakket.

Ook online

De loten worden verkocht door vrijwilligers van de Zonnebloem. U komt ze overal tegen, op straat, op de markt of tijdens een braderie. Maar ook op social media zijn ze actief. Met een persoonlijke digitale verkooppagina verkopen zij loten.

In de prijzenpot zitten meer dan 5.000 prijzen. Zonnebloemloten kosten twee euro per stuk. Belangstellenden kunnen die tot begin oktober ook bestellen op www.zonnebloem.nl/loterij. Hier is ook meer informatie te vinden over het prijzenpakket.

De Zonnebloem is actief met 1100 lokale afdelingen. Als kennispartner in toegankelijkheid werkt de organisatie aan het toegankelijker maken van onder meer attractieparken, bioscopen, concertlocaties, musea en voetbalstadions. Ook heeft de Zonnebloem rolstoelhuurauto’s, verdeeld over Nederland. Die bieden huurders bewegingsvrijheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.