(Foto: amsteveenweb.com)

Voorafgaand aan de herdenkingsbijeenkomst bij het monument in het Broersepark aan de Amsterdamseweg is er op 4 mei ook dit jaar een door de Raad van Kerken Amstelveen-Buitenveldert georganiseerde oecumenische dienst in het gebouw van het Apostolisch Genootschap aan de Graaf Aelbrechtlaan 140. Die begint om 18.30 uur.   

Het is volgens de organisatoren een half uur van bezinning met een lezing uit ‘het boek dat ons tot bron is gesproken woorden en enkele liederen’. Met staat stil bij het geschenk van onze vrijheid.

Voorgangers zijn Ron Weeda van het Genootschap en Pastoor Eugene Jongerden van de Amstellandparochie. Na afloop van de bijeenkomst is er een gang naar het monument bij het Broersepark. Daar is een korte samenkomst met enkele toespraken, twee minuten stilte, het volkslied en kransleggingen. Kijk voor meer informatie op www.kerkenamstelveen.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.