Per 1 oktober serveert KLM op al haar vluchten ‘duurzame’ koffie van Douwe Egberts.

KLM kiest daarom voor UTZ gecertificeerde koffie van Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional. De luchtvaartmaatschappij serveert aan boord een speciale blend die aansluit bij de smaakbeleving op grote hoogte, zodat een kop koffie in de lucht net zo goed smaakt als op de grond, zegt zij

Voor KLM-medewerkers in Nederland is de koffie vanaf oktober ook beschikbaar op hun werkplek.

“Wij zijn trots op de samenwerking met Douwe Egberts. Goede koffie is belangrijk voor onze klanten en daarnaast vindt KLM het cruciaal dat er duurzame koffie wordt geschonken. Twee typisch Nederlandse merken, die allebei kwaliteit voorop stellen, kunnen niet anders dan elkaar versterken, ” zegt

Miriam Kartman, KLM Executive Vice President Inflight Services. Volgens Marketing director Sander van der Linden van Jacobs Douwe Egberts Professional Benelux is de bedrijf KLM maatwerk oplossingen voor alle locaties.

 

 

 

3 COMMENTS

  1. Nu graag nog een verbruik van duurzame brandstoffen (bestaan niet) en een duurzame uitstoot verbrandingsproducten (kan niet).

    Verder zijn het allemaal verkoop- en p.r.-praatjes. van een niet-duurzame, superverspillende, luchtvervuilende en klimaatopwarmende onderneming. Media publiceren echter kritiekloos alle onzin die de KLM uitkraamt.

  2. Zuivere koffie bij een onzuivere onderneming die zijn niet-duurzame karakter met dit soort nep probeert te verbloemen. Er zijn altijd wel media die daar in trappen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.