Van de cursus ‘Omgaan met Dementie’ komt een extra editie. De cursus is bestemd voor voor partners van dementerenden, die geacht worden ook mantelzorgers te zijn.

Dementie betekent nogal wat voor iedereen die erbij betrokken is, zegt Mantelzorg & Meer, die de cursus twee keer per jaar organiseert. Voor deze cursus bestaat grote belangstelling en daarom wordt deze nog een extra keer aangeboden in mei, zegt de organisatie.

Cursusdagen en locatie

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten en een terugkomdag. De dagen zijn de woensdagen 25 mei en 1, 8, 15 en 22 juni (van 10.30 tot 12.30 uur). De terugkomdag is gepland op woensdag 3 augustus. De bijeenkomsten worden gehouden aan de Bouwerij 4-d in Amstelveen, het kantoor van M&M. De cursus is voor mantelzorgers in het werkgebied van Mantelzorg & Meer (regio Amstelland / Haarlemmermeer).

Over de cursus
Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: Vormen van dementie; Werking van het geheugen; De belevingsgerichte benadering; Wat betekent dementie voor u als mantelzorger; beschikbare hulpmogelijkheden.

Aanmelden kan via de website van Mantelzorg & Meer of telefonisch.
Voor meer informatie over de cursus kan men contact opnemen via 020-5127250 of via info@mantelzorgenmeer.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.