Dinsdag 16, woensdag 17 en zaterdag 20 april zijn er vertoningen van Amsterdam Spanish Film Festival in Cinema Amstelveen.

Het Amsterdam Spanish Film Festival kent haar tiende editie en komt voor het eerst nu ook naar Cinema Amstelveen. Alle films zijn Spaans gesproken en Engels ondertiteld.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit: Dinsdag 16 april, 15:00 uur: Els Encantats / The Enchanted; Dinsdag 16 april, 19.15 uur: Cerrar Los Ojos / Close Your Eyes; Woensdag 17 april, 19:15 uur: Calladita / The Quiet Maid; Zaterdag 20 april, 19:15 uur: Te Estoy Amando locamento / Love & Revolution.

Cinevillepas

Het Spaanse Filmfestival is een filmtentoonstellingsinitiatief dat mensen in staat stelt een zorgvuldig uitgekiende selectie van films uit Spanje en Spaanstalig Latijns-Amerika te ontdekken en ermee in contact te komen. Ook met een Cinevillepas is men van harte welkom.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data van de films en evenementen.

1 REACTIE

  1. Houd toch eens op met dat gezeur over taalfouten. Johan is waarschijnlijk dronken als hij zijn stukjes tikt. Vandaar de taalfouten, vermoed ik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.