Omdat er eigenlijk zowel de tenoren als bassen te weinig zijn, zoekt het Pauluskoor mannen die graag zingen.

De repetities zijn op maandag en 4 september begint men het nieuwe seizoen.

Drie tenoren / bassen

Er wordt gerepeteerd in de Paaskerk aan het Augustinuspark 1. Er is in ieder geval plek voor drie tenoren en drie bassen, meldt het koor. Wie zich voelt aangesproken, kan de eerste maand gratis meedoen om daarna contributie te gaan betalen.

Ruim 90 leden

Het Pauluskoor is groot. Het telt namelijk 91 leden en oefent op dit moment liederen van Brahms. Tijdens het winterconcert, op 18 november 2023, zijn die te horen. In het voorjaar bracht het koor de Mattheus Passion in de Urbanuskerk. Voor volgens jaar staat het Requiem van Mozart op het programma. Dirigent is Marcel Joosen.  Men kan zich aanmelden bij: secretariaat.pauluskoor@gmail.com

Informatie: Www.pauluskoor.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.