Het aftellen tot Sinterklaas is nu echt begonnen. Zaterdag (18 november komt hij aan). Burgemeester Tjapko Poppens en de kinderburgemeester ontvangen hem rond 12.00 uur op het Stadsplein.

Daarna volgt een feestelijk programma, vooral gericht op kinderen.

Familievoorstellingen

De Schouwburg Amstelveen organiseert ook zondag 26 november (14.00 of 16.00 uur) met Ernst en Bobby  een verjaardagsfeestje voor de Sint. En op zondag 19 november (14.00 uur) is er de voorstelling ‘De klucht van Sinterklaas’ (foto),  met in de hoofdrol Jon van Eerd. Daarin raakt Sinterklaas het Grote Boek kwijt.

Nieuwe Sintshow

In het nieuwe Sinterklaasavontuur van Ernst en Bobbie organiseren zij een verjaardagsfeestje voor de Sint. Ernst wil er een rustig feest van maken, maar Bobbie heeft andere ideeën en verbouwt de theaterzaal tot een heus bowlingcentrum. Een spannende verjaardag voor Sinterklaas is de leukste Sinterklaasvoorstelling voor het hele gezin vol Ernst-en-Bobbie-liedjes, Sinterklaasliedjes, pieten, spanning en een hoop plezier.

Première

Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers) is terug met een knotsgekke ensemble-voorstelling, getiteld Bossen. Op dinsdag 21 november is de première in Schouwburg Amstelveen. De cabaretier staat er niet alleen voor, maar heeft een aantal speciale gasten uitgenodigd. Onder meer Ruben van der Meer, Humberto Tan en Stephanie Louwrier spelen mee in de voorstelling. Zij tasten allen in het duister en worden door Donny Ronny meegesleept in een verhaal waar alleen hij de uitkomst van weet.

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.