In Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt 1 geven The Willards zondag 18 februari (15.00 uur) een concert. Het wordt georganiseerd door de Stichting Mokum Folk.

De zaal is om 14.30 uur open.

Samenzang
Wie er bij wil zijn moet dertien euro betalen, hoewel het tarief voor donateurs van de stichting acht euro is. The Willards is volgens de organisatoren een opwindende bluegrassband die deze dynamische muziekstijl in al zijn facetten omarmt. De band, opgericht in 2023, heeft tussen de tentjes op de grote bluegrassfestivals al snel een loyale fanbase op weten te bouwen en wordt geroemd om de samenzang en de even degelijke als avontuurlijke instrumentale vaardigheden.
Niels Krijger (banjo), Peter Reintjes (gitaar), Jesca Oosterwoud (contrabas) en Jeroen Jongsma (mandoline) brengen met the Willards ‘onversneden bluegrass in alle verschijningsvormen die zowel liefhebbers van de traditionele sound als nieuwe luisteraars aanspreekt’, zegt de stichting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.