De Nederlandse band ‘Supertrap’, een tribute band voor Supertramp, is donderdag 22 februari te zien en te horen in Schouwburg Amstelveen.  Het album ‘Crime of the Century’ staat daar centraal.

Eerder al stonden de muzikanten met ‘Live in Paris’ en ‘Breakfast in America’ op de planken. Dat waren zowel shows als albums.

 Sound

Met het laatste album brak Supertramp door, meldt zanger Hein van den Broek. De Supertrampsound kenmerkt zich volgens de producer door muzikaliteit, dynamiek en ragfijne arrangementen.

De muzikanten van Supertrap gaan dit album integraal opvoeren, voorzien van visuals en sfeervol licht. Op het programma staan nummers als School, Hide in your Shell, Dreamer, Rudy en natuurlijk het titelnummer Crime of the Century. Daarnaast speelt deze tribute band ook een selectie uit de andere Supertramp albums, zoals Breakfast in America, Crisis? What Crisis? en Even in the Quietest Moments.

Supertrap heeft als missie om de thema’s van toen, zoals liefde, macht en religie naar het NU te brengen.

Muzikanten: Hein van den Broek (zang, gitaar, mondharmonica), Arno van Broekhoven (zang), Bart Groenendijk (toetsen), Silvan Hijdra (gitaar), Leslie van der Heul (sax), Michel Leliveld (drums), Erik Jan de Waard (bas) en Ebert Zwart (toetsen). Regie: Erris van Ginkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.