De Amstelveense afdeling van der ChristenUnie houdt een zogeheten netwerkbijeenkomst op donderdag19 oktober (20:00 tot 21:30 uur) in een zaal van de Paaskerk aan het Augustinuspark 1. Dan start ook de verkiezingscampagne.

De bijeenkomst, die volgens de organisatie ‘een spektakel’ wordt, is zowel voor leden als niet-leden van de ChristenUnie toegankelijk.

Verkiezingen

Op deze netwerkbijeenkomst praat men over de ontwikkelingen en actualiteiten rondom de fractie van de ChristenUnie in de gemeenteraad en de landelijke situatie. Ook wordt de campagne ingeluid voor de verkiezingen op 22 november. “Er zal ruimte zijn om gezellig met elkaar borrelen met de gelegenheid tot het stellen van nadere vragen aan de leden van de ChristenUniefractie in de gemeenteraad”, zeggen de organisatoren. Ook spreekt iemand van de kieslijst van de ChristenUnie voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Aanmelding: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-netwerk-bijeenkomst-cu-733569695707?aff=oddtdtcreator

De afdeling stelt het op prijs als men van te voren aanmeldt, zodat de organisatoren weten hoeveel mensen zij kunnen verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.