In de herfstvakantie bieden Schouwburg en Cinema Amstelveen zich aan voor gezinnen, met o.a. de première van Peppa Pig Live (2+) tot films voor alle leeftijden.

Zondag 22 oktober is de première van Peppa Pig Live, een familievoorstelling waarin het populaire varkentje een gloednieuw avontuur beleeft met al haar vriendjes.

Knuffel

Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van de schouwburg een mooi knutselwerkje maken in de Peppa Pig-knutselhoek. Na de voorstelling komt Peppa natuurlijk ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel.

Opera

In de feestelijke voorleesopera Hup Herman (3 t/m 8 jaar) van De Nationale Opera kunnen kinderen hangbuikzwijn Herman komen aanmoedigen. Acteur Harpert Michielsen en muzikant Joost Brouwer vertolken het gelijknamige, bekroonde kinderboek van Yvonne Jagtenberg op geheel eigen wijze, voor en met de kinderen in het publiek. Voor de voorstelling op zondag 29 oktober zijn nog kaarten beschikbaar.

Jeugdfilms

In Cinema Amstelveen draaien elke dag jeugdfilms, zoals Paw Patrol: The Mighty Movie (6+), Trolls 3 in Harmonie (6+) of naar de speciale Frozen Sing-A-long (6+) ter ere van 100 jaar Disney.

Charly Luske is terug met een nieuwe tribute show. Na de tours Story of George Michael en Story of Robbie Williams is het dit keer tijd voor de boybands. Op zaterdag 21 oktober strijkt Luske met zijn band neer in Schouwburg Amstelveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.