Vrijdag (9 februari) start in de tuinkamer van Villa Randwijck aan het Catharina van Clevepark een Vrouwen Popkoor. Het is van plan ‘s morgens te repeteren van 09.15 tot 10.45 uur.

Wie in het koor wil meezingen moet zestig euro per maand betalen.

Interpretatie

Zangdocente Saskia Eigenhuis heeft de leiding. Het repertoire bestaat uit popsongs en andere liedjes. Er wordt volgens Eigenhuis meerstemmig gezongen en gewerkt aan zaken als samenklank, timing, ademhaling, zangtechniek en interpretatie. Het koor heet het Villa Vrouwen Popkoor.

Amigo’s

Overigens hoeft men die vrijdag niet lang op muziek te wachten. ’s Avonds om 20.15 uur start ‘Sing Along’ en kan men tot 22.00 uur meezingen onder begeleiding van Amigo’s Gitaro’s. De kosten daarvan zijn € 2,50, maar dat is inclusief koffie of thee. De begeleidende muzikanten spelen volgens de Villa allerlei soorten muziek, gericht op meezingen. De muziek varieert van ‘Het kleine café aan de Haven’ tot Country Roads en Can’t help falling in Love. Tekstboeken zijn aanwezig. Aanmelden: welkom@villarandwijck.nl of 06-2042 0989.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.