Omdat die avond hulpdiensten er gaan oefenen wordt de Waterwolftunnel in de N201 (tussen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer) op 8 oktober van 19.00 uur tot 00.00 uur afgesloten. Het verkeer wordt tussen de Legmeerdijk in Aalsmeer en de aansluiting met de Fokkerweg in Haarlemmermeer omgeleid en moet rekening houden met vertraging.Om de veiligheid in tunnels te garanderen is er eens per vier jaar een oefening voor hulpdiensten. Brandweer, politie, ambulances van de veiligheidsregio’s Amsterdam Amstelland en Kennemerland en de tunnelbeheerorganisatie van de provincie Noord-Holland (verzorgd door Arcadis Nederland B.V.) werken aan deze realistische oefening mee. Om het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, vindt deze oefening ’s avonds plaats.

Meer informatie

Met vragen over werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt via 0800 – 0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.