Het duo ‘Colourful Minds!’ treedt dinsdag 6 juni op in het café van P60. Het bestaat uit zangeres Lotte de Waal en gitarist Gijs van Duijn. Het repertoire bestaat uit bekende popnummers (van o.a. Krezip, Racoon & Amy Winehouse) omgezet naar een akoestische setting.

Samen hebben ze een gedeelde passie voor muziek, zegt PO60. ‘Het duo probeert elk nummer een eigen twist en interpretaties van de nummers op akoestische wijze vorm te geven.’

My Generation

Al enkele jaren weten velen de eerste dinsdagmiddag van de maand de weg naar Poppodium P60 te vinden. “Het is er dan een gezellige bedoeling met niet zelden veel gelach, vertier en de beste muziek uit de jaren ‘60 tot heden”, meldt P60. “Muziekliefhebbers die niet achter de geraniums willen zitten, zijn hier op de juiste plek. Tijdens de activiteiten van My Generation wordt een inmiddels populaire programmering neergezet. Zo is er één keer in de maand een afwisselend programma van (live)muziek en repeteert het My Generation Rockkoor er elke dinsdagmiddag.”
Wie in het koor mee wil zingen, kan een berichtje sturen naar mygeneration@amstelring.nl. My Generation is een samenwerking van het poppodium P60 en Amstelring. Samen organiseren zij een cultureel programma speciaal voor senioren.

Kaarten voor 6 juni zijn beschikbaar via de website: www.p60.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.