Zondagmiddag 4 juni (14.30 uur) speelt cabaret ‘Niet Schieten’ de voorstelling ‘Mannen Van Niks’ in Openluchttheater Elsrijk aan de De Ruwiellaan 20 (park De Ruyschlaan, bij de Kruiskerk).

Het theater belooft ‘een hilarische voorstelling over mannenvriendschap die doet denken aan The Hangover’.

De maat

In Mannen Van Niks trekken Maarten, Arend en Erik zich terug op Terschelling (Schylge) om hun leven, prestaties en hun relaties te overzien. Reflecteren schijnt dat te heten. Maar het eiland maakt veel los. De vriendschap blijkt vastgeroest in meer dan herkenbare patronen. Arend, de man van de drankvoorraad en de gewenste bewondering. Maarten, de man van de constante selfies en de onnavolgbare filosofie. Erik, de man van de leuke dames en onstopbare creatieve invallen. Ze nemen elkaar continu de maat en als Erik dan ook nog eens ‘zomaar’ verdwijnt tijdens een avond stappen komt de zaak flink op scherp te staan.

Door decor en beeldmateriaal van het eiland, waant men zich tijdens deze theatertrip op Terschelling, zegt het theater. Toegang € 5 (met Amstelveenpas € 2,50). Kaarten alleen aan de zaal. De voorstelling zelf begint om 15:00 uur, maar een half uur eerder kan men ‘inlopen’.

www.openluchttheaterelsrijk.nl

Foto: Ron de Gruyl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.