In sommige kerken ziet men prachtig versierde ramen, maar in de Kruiskerk, Van der Veerelaan 30A, zijn ze nog helemaal leeg. En er zijn er bijna 1000. Kinderen van 4 tot en met 12 kunnen daar zaterdag 14 april tussen 15.00 en 17.00 uur verandering in brengen.

Op de onderste ramen wordt het eerste verhaal uit de Bijbel gemaakt, over de schepping van de aarde. De kinderen wordt wel geadviseerd  oude kleren aan te trekken.

De middag duurt tot ongeveer 17.00 uur. (Groot)ouders zijn ook hartelijk welkom. Graag uiterlijk donderdag 12 april aanmelden bij Mirjam Buitenwerf, dominee van de Kruiskerk, 06 2033 9808 of buitenwerf@kruiskerk-amstelveen.nl. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.