De samenwerkende kerken in Amstelveen houden onder het motto ‘Come together’ zaterdag 14 april van 14.00 – 18.00 uur een spelletjesmiddag in het benedenhuis van de Paaskerk, Augustinuspark 1.

De middag wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Het initiatief is bedoeld om nieuwe én oud Amstelveners met elkaar in contact te brengen. Iedereen neemt een hoofdgerecht meebrengt, het liefst uit de eigen cultuur. Alles komt op een grote tafel en wordt met elkaar gedeeld. Voor aanmelding en meer informatie kan men mailen naar vluchtelingen@rkamstelland.nl

Lange reis

Mensen van elders hebben na een lange reis een plek in Amstelveen gevonden. Degenen die er al jaren wonen en leven kunnen op deze manier de nieuwe Amstelveners ontmoeten, tijdens een grote gevarieerde maaltijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.