Onder het motto “Meer voor elkaar” is er weer een zogenoemde ‘ondernemersborrel’ op donderdag 20 april (16.30 uur) bij Platform C aan het Stadsplein (Kunstuitleen). Directeur Marcel Jansen gaat vertellen hoe kunst en cultuur elkaar kunnen vinden en daarna (rond 17.45 uur) geeft in het Cobra Museum directeur Els Ottenhof een lezing en leidt zij het gezelschap rond pp[ de expositie van werken van Eugène Brands.

De happening staat helemaal in het teken van ‘De Verbinding tussen Cultuur en Business’, meldt de organiserende Ondernemersvereniging Amstelveen (OA). “De culturele instellingen in het Amstelveense Stadshart hebben de handen ineengeslagen om collega-OA-leden en relaties deze geheel verzorgde bijeenkomst aan te bieden.”

Initiatief

Bij Platform C staat een interactief programma op de agenda. De ondernemers zullen daar – via ontmoeting, ontspanning, ontroering en ontwikkeling – ervaren wat de culturele partners van Amstelveen voor hun en hun business kunnen doen, belooft de OA. Marcel Jansen, zal een nieuw initiatief introduceren om de verbinding tussen ondernemers en lokale kunstenaars nog meer te stimuleren.

Ter afsluiting verzorgt het Cobra Museum voor alle aanwezigen een netwerkborrel inclusief walking dinner, dat speciaal voor deze bijeenkomst geheel kosteloos wordt aangeboden door de OA in samenwerking met de culturele instellingen.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.