Werken van Eliza Lutz en Dominiek Steinmeijer zijn van vrijdag 20 april tot en met zondag 6 mei te zien op een expositie in buitenplaats Wester-Amstel aan de Amsteldijk-Noord 55.

Het werk van Elize Lutz omschrijft zij zelf als papiertransformaties. Zij zijn een zoektocht vanaf de eerste ontmoeting met het papier tot het eindresultaat. Naalden die prikken, potloden die duwen en handen die kreuken, transformeren papier tot kunstwerken, waar men met verwondering naar kijkt. De kijkers maken kennis met het binnenste van het papier.

Ontwerp

Dominiek Steinmeijer ontwerpt unieke sieraden van titanium door het metaal handmatig uit te slaan, te buigen en te strekken om zo bij haar kenmerkende ontwerpen te komen.

Naast de vorm is ook de bewerking van de huid van het sieraad van belang, deze moet een dialoog aangaan met de huid van de drager.De expositie is geopend van vrijdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur en op feestdagen. De toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.