Gabriel Moreno komt 12 mei naar P60. Hij is een Gibraltarese singer-songwriter, momenteel gevestigd in Londen. Kaarten zijn al beschikbaar via www.p60.nl .

Als performer combineert hij zijn Latijns-Amerikaanse flair, passie en uitbundigheid met een authentiek lyrische vakkundigheid en publiceerde tot nu toe twaalf dichtbundels.

Lantern Society

Optredend op akoestische gitaar en begeleid door pianist Ned Cartwright, creëert hij een live-ervaring die wordt beschreven als “Taberna Folk” – tegelijkertijd zowel energiek als intiem.
Na jaren in Zuid-Amerika, Europa en de VS te hebben gewoond, wordt hij nu beschouwd als een van de meest meeslepende en onderscheidende stemmen in de bloeiende folk- en rootsscene van Londen. Hij was de oude curator en gastheer van de legendarische Lantern Society folk club.

Geen stagnatie

Moreno won in 2019 de Introducing Stage op het Great British Folk Festival. Hoewel COVID19 om een tijdelijke tourpauze vroeg, is hij nooit iemand geweest die zijn creativiteit liet stagneren. In 2023 verschijnt zijn derde album sinds het begin van de pandemie, Wound in the Night. In dezelfde tijd publiceert hij zijn tweede in de pandemie geschreven dichtbundel, getiteld Heart Mortally Wounded by Six Strings.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.