Op initiatief van Rotary Aalsmeer / Amstelveen – een geheim genootschap dat alle informatieverzoeken van amstelveenblog.nl al jaren weigert – rijdt van 7 mei af in het Amsterdamse Bos weer het zogenoemde Bosmobiel. Dat bestaat nu tien jaar.

Van 7 mei af kan men op dinsdag- of woensdagmiddag om 13.30 uur weer Bosmobielen in het bos en genieten van het mooie en gevarieerde uitzicht. De rijdende wandeling is geschikt voor mensen die minder mobiel zijn. De laatste rit is op woensdag 25 september. Kosten: € 15,- p.p., inclusief koffie / thee en gebak. Gratis voor iedereen die dit jaar 85 jaar oud is of wordt, ter gelegenheid van het ook 85-jarige bestaan van het bos.

Start en betaling van de ritten is bij De Boswinkel, Bosbaanweg 5. Er kunnen per rit 10 mensen mee, dus aanmelden: 020-5456100. www.amsterdamsebos.nl

De Boswinkel is open van dinsdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.