De première van ‘Paniek in de Wolkenfabriek’ van Irene Laros in het Amstelveens Poppentheater op zondag 20 september (14.30 uur) is het vervolg van ‘De  Wolkenfabriek’.

In het nieuwe programma voor iedereen van vier jaar een ouder wordt op een grappige, verbeeldende manier aandacht besteed aan klimaatverandering en de oorzaken en gevolgen daarvan. Een nieuw levensgroot pop-up boek zorgt weer voor verrassingen.

Bedieningspaneel

Het verhaal: Het is een luie, langzame, lome ochtend in de Wolkenfabriek. Er is geen wolkje aan de lucht, zoals voorspeld … Maar dan wordt  het bedieningspaneel van de Wolkenfabriek gestolen, het weer slaat op hol, wilde stormen en verzengende zon komen en de droogte wordt droger dan een droge boterham. Er is dus haast geboden om het bedieningspaneel  terug te vinden. Maar wie heeft het bedieningspaneel gestolen? En waarom?

Willy en Wolly  gaan op onderzoek uit. Speurend naar de dief komen ze op allerlei plekken op de wereld, wat uiteindelijk leidt tot een wel heel verrassende en onverwachte ontknoping ….

Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of 020-6450439

Foto: De Reus Totaal Impressariaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.